Ateliers / Beeldentuin
Geerstraat 8
6456 AK Bingelrade

Beeldentuin Bingelrade

Start

Agenda

Cursussen

Workshops

Beeldentuin

Beelden

Gedraaide vormen

Schilderijen

Opdrachten

Contact

Links

©

 

Expositie Joyce Oyen en Guido Ancion

Zondag 11 juni en zondag 18 juni is Beeldentuin Bingelrade gereserveerd voor de presentatie van nieuw werk van Joyce Oyen en Guido Ancion.

Joyce Oyen

Gedraaide Keramische vormen

Joyce Oyen presenteert gedraaide monumentale objecten waarbij zij, binnen de beperking van de ronde vorm, de stap maakt van toegepaste naar monumentale kunst.
Ook in het galerie- gedeelte van Beeldentuin Bingelrade is werk van Joyce en Guido te bewonderen. De gedraaide vormen van Joyce, die in de galerie te zien zijn, hebben een relatie met haar werk dat in de beeldentuin wordt geëxposeerd.

 

Guido Ancion

Keramisch beeld van Guido Ancion

Van Guido Ancion staan in de beeldentuin keramische beelden. Mysterieuze beelden die verwijzen naar een andere wereld. Een bovenwereld? , Een onderwereld?

De mono-types en schilderijen van Guido in het galerie-gedeelte zijn een schetsmatige afspiegeling van zijn werk in de beeldentuin.

De officiële en feestelijke opening van de expositie vond plaats op 11 juni 2006 om 14:00 uur door mevrouw Mirjam Clermonts, burgemeester van Onderbanken.

Opening door Burgemeester Clermonts

De expositie was te zien op zondag 11 juni 2006 en zondag 18 juni 2006 in Beeldentuin Bingelrade van 13:00 uur tot 17:00 uur.

 

routebeschrijving