Ateliers / Beeldentuin
Geerstraat 8
6456 AK Bingelrade

Beeldentuin Bingelrade

Start

Agenda

Cursussen

Workshops

Beeldentuin

Beelden

Gedraaide vormen

Schilderijen

Opdrachten

Contact

Links

©

 

Workshops van Ateliers-Beeldentuin Bingelrade

Naast cursussen van 10 dagdelen verzorgen we ook verschillende kort lopende workshops. Deze workshops worden gegeven in de inspirerende omgeving van de Ateliers Beeldentuin Bingelrade. De workshops zijn maatwerk toegespitst op uw wensen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal workshops beschreven:

Worshops Art Clay Silver
Workshops Raku stoken

Onze workshops zijn bijzonder geschikt voor onder andere personeelsuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten. Natuurlijk kunt u ook met kleinere groepen zoals een vriendenclub bij ons terecht.

Art Clay Silver

Maak je eigen zilveren sieraard. Zelf een uniek zilveren sieraad ontwerpen en maken kan nu iedereen. In Japan en Amerika is het al een rage en nu is het eindelijk overgewaaid naar Europa. Zilverklei heeft ongekende mogelijkheden en is ronduit een geweldig materiaal waar je niet meer af kunt blijven als je er eenmaal mee begint. Een Art Clay™ Silver workshop is een geweldige manier om kennis te maken met dit wonderlijke materiaal. Meer informatie.
Workshop Zilverklei

naar boven

Raku stoken

We bieden verschillende workshops Raku stoken.

Raku is een stooktechniek die in de open lucht plaats vindt. Het is een snelle manier van de ovens opstoken en laten afkoelen. Het beïnvloeden van, en actief deelnemen aan dit stookproces maakt Raku tot een boeiende gebeurtenis!   

De Raku workshops worden in onze ateliers gegeven voor groepen tot 25 personen. Meer informatie.

Workshop Raku stoken

naar boven